L ‘ampliació de les escoles de Santa Bàrbara serà operativa a partir del proper curs.

Interior d' una  de les 4 noves aules amb que s' ampliat l 'escola de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Interior d’ una de les 4 noves aules amb que s’ ampliat l ‘escola de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Les 4 noves aules de les que disposarà el centre, seran ocupades pels alumnes de P4 i P5
Amb aquesta ampliació,l ‘edifici principal del col.legi podrà recuperar les aules d ‘anglès,música i les classes de suport que ara s’ han de fer als passadissos.

(J.Roig) .-Tot i que les obres  d’ ampliació de les escoles de Santa Bàrbara estan pràcticament  acabades i que desprès de les vacances de  Pasqua  podrien ja ser utilitzades,l ‘equip directiu del centre ha cregut més convenient esperar a fer-ho  per al inici del nou curs.
El director del col•legi,Cèsar Roig , considera que  per evitar precipitacions  a l ‘hora de que els mestres facin el trasllat del material i l ‘adequació de les noves aules es millor que s ‘estrenen  el proper mes de Setembre.
En l ‘aspecte físic de l ‘ampliació,Roig deia que l’ obra no té res a veure amb els mòduls tradicionals que s’ instal•laven fins ara ja que queden perfectament integrats dintre de l’espai escolar .El projecte inicial contemplava 5 aules noves que ocupaven una superfície total de 330 metres quadrats. La modificació d ‘aquest projecte,reduint l ‘espai del vestíbul d ‘entrada i eliminant  uns petits despatxos per als mestres,ha fet que finalment siguin quatre les noves aules de les que disposarà el centre amb una superfície de  48 m2  cadascuna  més els lavabos integrats .Aquestes aules seran ocupades pels dos cursos de P4 i  els dos de P5 .
Les obres d’ubicació d ‘aquests mòduls integrals s’ aprofitat també per enderrocar el mur que separava l ‘escola dels terrenys adjacents  comprats  per l ‘ajuntament  i que serviran per guanyar el terreny  perdut al pati d ‘esbarjo  amb aquestes obres.
Amb l ‘espai que quedarà lliure al edifici principal de les escoles,el director apuntava la possibilitat de poder recuperar les aules  de música i anglès i també per a les classes de suport que ara s’ han de fer al passadís, afegint que fins i tot quedarà espai  per  estudiar la possibilitat de traslladar el menjador escolar  (ara ubicat a la llar de jubilats) ,al mateix edifici.
Cèsar Roig admetia que sense l’ implicació de l ‘ajuntament de Santa Bàrbara,l’ obra d ‘ampliació no haguera estat possible ja que, a part de les gestions amb la Delegació , cal recordar que tota l’ obra de fonamentació i adequació per ubicar els mòduls ha anat a càrrec dels pressupostos municipals   i s‘ha fet amb obrers de la brigada municipal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada