Taller de Messenger, Facebook i Metroflog per als pares dels alumnes de l’ Institut de Santa Bàrbara

ies-reduit

L’AMPA de l’Ies Les Planes , de Santa Bàrbara,  inicia un taller formatiu dels nous sistemes de comunicació virtual per a pares d’ alumnes , desprès de detectar-ne un us inadequat, per part alguns sectors de jovent.

L’avens de les noves tecnologies, els nous mètodes de comunicació entre els joves i algun problema detectat a l’IES Les Planes de Santa Bàrbara pel seu us inadequat, han portat a l’AMPA d’aquest Institut a creure convenient l’ organització un taller pràctic d’aquests nous sistemes de comunicació que està dirigit especialment als pares dels alumnes per que els pugin conèixer i valorar-ne el seu us.

Els sistemes del que se’n parlarà  son els mes utilitzats actualment pel jovent, el Messenger, Facebook i Metroflog tot i que no es descarta poder-ne incloure d’altres dels que també se n’hagi detectat el seu us.

Aquesta activitat formativa es realitzarà al Telecentre planer i estarà impartida per la responsable del mateix Mercè Fort. S’inicia aquesta tarda i es portarà a terme durant dos dijous més els 19 i el 26 de febrer, l’horari serà de 20 a 21 de la tarda i es obert a tots els pares d’alumnes del L’IES les Planes.
L’avens de les noves tecnologies, els nous mètodes de comunicació entre els joves i algun problema detectat a l’IES les Planes per un us inadequat, han portat a l’AMPA d’aquest Institut a tenir que realitzar un taller pràctic d’aquests nous sistemes de comunicació.

Els sistemes del que se’n parlaran son els mes utilitzats actualment pel jovent, el Messenger, facebook i metroflog tot i que no es descarta poder-ne incloure d’altres dels que també se n’hagi detectat el seu us.

Aquesta activitat formativa es realitzarà al Telecentre planer i estarà impartida per la responsable del mateix Mercè Fort, s’inicia aquesta tarda i es portarà a terme durant dos dijous més els 19 i el 26 de febrer, l’horari serà de 20 a 21 de la tarda i es obert a tots els pares d’alumnes del L’IES les Planes.