Valoració positiva del Parc de Nadal planer.

Els jocs de taula i els interactius, els tallersa més visitats pels joves i infants.
Els organitzadors destaquen un cop més el treball dels monitors voluntaris, perquè sense ells, possiblement l’entrada al Parc no podria seguir essent gratuïta.

(J.Roig/T.G.).-Entre el 27 i el 31 del passat mes de Desembre, la regidoria de Joventut de Santa Bàrbara va organitzar una nova edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Des de l’organització s’ha fet una primera valoració positiva de les activitats i la participació al Parc, tot i que, sobre tot el primer dia, el fort vent que va bufar va influir en un decreixement de la participació habitual.
Fàtima Blanch, com a portaveu dels monitors, volia destacar especialment el taller de jocs de taula i noves tecnologies, com un dels que més èxit va tenir a l’edició d’enguany.
Blanch també destacava el canvi d’horari que enguany va sofrir l’arribada de l’Herald per recollir les cartes dels nens als Reis Mags, una altra de les activitats tradicionals del Parc . En lloc de fer-se al matí, com era habitual, aquest cop es va traslladar a la tarda. Tot i les temors de la monitora que el canvi pogués despistar als infants, l’afluència d’aquests per lliurar-li la carta a ses Majestats, no va minvar.
Un cop més, des de l’organització del Parc, es vol destacar el paper importantíssim que fan els voluntaris que s’encarreguen dels diferents tallers, sense la participació dels quals, la fórmula d’entrada gratuïta que té, segurament s’hauria de replantejar, afirmava Blanch.