En marxa els tres primers punts expenedors de bosses per a canins a Santa Bàrbara

expenedros 1a_EDITORA9808EDITORA_6762Des de la regidoria de Medi Ambient s’espera que aquesta mesura, sumada al repartiment de kits canins que es va fer mesos enrere,  ens faci  reflexionar a tots plegats per què hem de destinar diners dels nostres impostos per invertir en civisme urbà.

Si la mesura té una bona resposta, no es descarta, en un futur, instal•lar-ne més per diferents punts del poble

(J.Roig/T.G.).-Seguint amb la campanya encetada l’any 2013 per tal d’intentar conscienciar als propietaris de gossos per millorar l’actitud incívica d’alguns d’ells, en no complir la normativa que obliga a recollir les dejeccions dels animals quant els treuen a passejar, des de la regidoria de Medi Ambient de Santa Bàrbara, a finals del passat mes de Desembre es van instal•lar tres expenedors de  bosses per a canins per tal de seguir donant facilitats per a que aquestes conductes puguin millorar ja que, segons la mateixa regidoria, “l’ús de bones pràctiques en quant als nostres gossos, no és una de les coses que els planers puguem treure pit”.
Eric Bel, regidor responsable de Medi Ambient, explicava que desprès de la valoració positiva que s’ha fet  per part  de la majoria d’usuaris del repartiment de kits canins que es va fer en la campanya anterior (bosses petites més carcassa), ara es vol complementar amb l’instal•lació d’aquests tres  punts expenedors de bosses per a que els usuaris tinguin més facilitats a l’hora de mantenir els carrers del poble, nets de les dejeccions dels seus gossos. “Si se’n fa un bon us, se’n instal•laran més”, afirmava Bel.

Els punts on es troben aquests expenedors  de bosses són la plaça de la Rúbia, el Parc de la Independència ( a la zona de l’Institut) i a la zona de les Escoles. A aquests llocs les persones que passegen les seves mascotes podran agafar una bossa per tal de recollir els excrements que el seu gos fa pel camí.
Des de la regidoria s’afirma esser conscients que hi ha molts usuaris que fan ús de bones pràctiques i que aquesta mesura no els vindrà de nou, però també entenen que hi ha usuaris que encara no saben com i perquè han de recollir els excrements que deixa el seu gos pel poble, per això s’espera que aquestes petites accions ens facin reflexionar a tots plegats per què hem de destinar diners dels nostres impostos per invertir en civisme urbà.

2 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada