El Jubilats de Santa Bàrbara homenatgen als seus socis nonagenaris

Enguany han estat tres les persones de 90 anys o més que han pogut assistir a l ‘emotiu acte.

(J.Roig/T.G.).-Com ja és tradició ,cada dos anys,l’ Associació de Jubilats “Verge de Montserrat” de Santa Bàrbara  ret un homenatge als socis de  l’entitat  que  han complit els 90 o els 91 anys .
Fernando Arasa,president de l ‘entitat  explicava que  el reconeixement es fa bianualment  precisament perquè no tot hom arriba  a aquesta longeva edat  i per això s ‘agrupen els de les dues quintes.
Tot i això hem pogut saber que la nostre municipi hi ha més de 15 persones que han superat els 90 anys ,encara que finalment els que van rebre l’ homenatge no va ser  més que tres,ja que la resta,o be tenen problemes de salut o be no són socis de l ‘entitat.
Els senyors Francesc  Romeu Cid i Francesc Curto Royo i la senyora Maria Lleixà Ferré van ser  els protagonistes de la festa que els jubilats planers els van dedicar el passat dissabte  amb motiu dels seus 90 anys. Els tres  van presidir l ‘acte on s ‘els va nomenar socis d’ honor lliurant-los-hi el corresponent certificat acreditatiu i un regal commemoratiu ;desprès tots  tres van bufar  les candeles del pastis d ‘aniversari  i la festa va acabar amb l ‘actuació d ‘una rondalla de jotes del país. Per cert,a l ‘actuació s ‘hi va sumar  un dels homenatjats ,el sr. Paco Romeu que va oferir un petit concert d ‘acordió als assistents.
L ‘Associació de Jubilats de Santa Bàrbara també té previst  per aquest proper diumenge el seu dinar de prenadal  on obsequiaran a  tots els assistents amb una pastilla  de torró i per al dia de Sant Esteve han avançat també que realitzaran el sorteig de la Gran Panera de Nadal que ja tenen exposada a la seua seu social.

2 respostes
  1. Josep
    Josep says:

    Suposo que a la resta de socis de 90 i 91 anys, que per tenir problemes de salud, tambe sels ha donat l’obsequi i els han fet socis d’honor.
    Gracies

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada