L’Agrícola del Camp i el Grup Llambrich, col·laboren amb la Fundació Doctor Ferran.

Les dues empreses productores d’oli són de Santa Bàrbara i han participat amb un accèssit d’investigació que atorga la Fundació Doctor Ferran per tal de promoure estudis relacionats en l’àmbit de la salut.

(L.P.R) Avui dimarts dia 11 de juny,  s’ha presentat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, la producció exclusiva i limitada d’oli d’oliva Verge Extra que han elaborat les empreses Agrícola del Camp de Santa Bàrbara i el Grup Llambrich, per tal de contribuir amb un accèssit d’una beca d’investigació relacionada amb la salut que promou la Fundació Dr. Ferran.

Els 1500 euros que atorga l’Agrícola del Camp i el Grup Llambric, van destinats als projectes que va aconseguir la segona millor puntuació en les avaluacions, en la categoria de grup emergent: “Valor predictiu de la valoració infermera per a la detecció i abordatge del pacient amb fragilitat a les unitats d’hospitalització d’adults de l’Hospital Verge de la Cinta”. La investigadora principal n’és Estrella Martínez Segura i els investigadors col·laboradors són: Natividad CañellasReverté, Cinta Rosa MarsàFadurdo, Maria Teresa Bonfill-Estellé, Mònica Pons-Prats, Sandra Anento Nolla, Marta Berenguer Poblet, Gerard Mora López, Ana Isabel Roig Panisello, Carlos López Pablo

En la presentació de l’oli, exclusivament embotellat per aquesta finalitat, s’ha explicat que les empreses,  han preparat una partida de 2000 ampolles, amb un disseny i etiquetatge exclusiu, que seran comercialitzades en diversos establiments i espais grumet,  per tal de contribuir al suport d’aquesta beca.

El President de la Fundació Dr. Ferran, el Dr. Ramón Bosch, valorava molt positivament aquestes iniciatives que contribueixen a donar suport a la investigació i avanç científic, també destacava la importància dels productes de qualitat com l’oli d’oliva, que estan associats a una dieta equilibrada i un estil de vida saludable. Per la seva banda Carlos Solà Gerent del Grup Llambrich, que ha estat un dels impulsors d’aquesta iniciativa, explicava que el disseny exclusiu de l’ampolla del seu grup, ha anat a càrrec de la dissenyadora planera Aida Martí. El Gerent de l’Agrícola del Camp, afirmava la importància d’aquestes donacions per tal de contribuir als avenços en matèria de salut i de retruc a la promoció dels productes de qualitat i proximitat.

Recordem que l’acte de lliurament de Beques Dr. Ferran 2019 ja va celebrar-se el 16 de maig a Tortosa i va estar presidit pel Sr. Josep Felip Monclús, 1r tinent alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, acompanyat de la Sra. Mar Lleixà, directora dels Serveis Territorials de Salut de les Terres de l’Ebre, i del Sr. Ramon Bosch, president de la Fundació Dr. Ferran, així com les diferents empreses que atorguen aquestes beques.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada