La Plana Ràdio torna a ser avui una prolongació de les aules de l’IES Les Planes

Ahir van presentar el seu crèdit de síntesi el alumnes de Tercer A i avui ho faran els de Tercer B
L’emissora municipal planera col•labora amb el centre des de l’any 2006 en aquesta singular, i possiblement inèdita,  forma de presentar el treball de final de curs

grup

Grup d’alumnes de 3er A amb els tutors de l’IES i el director de l’emissora. (Foto J.Roig)

(J.Roig).-Ahir van ser dos hores intenses les que es van viure a La Plana Ràdio amb els alumnes de 3er A de l’Ies Les Planes presentant, mitjançà un programa especial, el crèdit de síntesi que posarà el punt i final al present curs.
Gairebé una trentena d’alumnes ens van presentar el seu treball basat en quatre temàtiques diferents que preparen i presenten amb grups de treball formats per cinc o sis alumnes.Una, anomenada “L’informatiu”, que treballa precisament aquest camp de la comunicació amb un informatiu elaborat i presentat pels mateixos alumnes.

La segona temàtica que treballa un altre grup és la “Biografia”, normalment basada en la vida i els trets més destacats de la carrera professional d’algun grup o intèrpret musical conegut. La tercera temàtica que es treballa és “L’entrevista”, on el tercer grup d’alumnes contacta, prepara i presenta aquesta entrevista amb algun personatge conegut del territori, ahir va ser amb l’observador del FC Barcelona, Agustí Zaera. Finalment el quart grup prepara un qüestionari que plantegen als treballadors de l’emissora amb preguntes referides al funcionament de la ràdio, tant des de la vessant tècnica, com humana o de gestió.

Desprès de la intervenció de cada grup, s’estableix un diàleg amb el personal de l’emissora amb el que podem conèixer com han elaborat el treball.Com a exemple escoltem que ens explicaven els alumnes del grup de “L’informatiu”

Avui ens visitaran els alumnes de 3er B i, com ahir, des de les 10 i fins les 12, la Plana Ràdio es converteix en un aula on els diferents grups ens presentaran els treballs supervisats pels seus tutors que van prenen bona nota de tot lo que van fent els seus alumnes i amb l’atenció d’una audiència que segueix fidelment aquesta programació tan especial des de fa set anys, tot i que ja al 2006 i va haver un primer programa “número zero”, en aquella ocasió, emès des del mateix institut .
Avui, entre altres continguts, els nois i noies de d’institut tenen preparada una entrevista amb el campió de trial Adam Raga

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada