La Plana Ràdio acull una jornada del treball de síntesi dels alumnes de l’ IES Les Planes.

Per tercer any consecutiu, l’ emissora municipal de Santa Bàrbara va rebre ahir als gairebé 50 alumnes de Tercer d’ ESO  de l’ IES Les Planes, per a que pugessin dur a terme una de les  4 jornades en les que els estudiants preparen el seu treball de síntesi a les acaballes del curs.
Aureli Cervera, el Coordinador del segon cicle del centre, explicava que al decurs de quatre dies les noies i nois de tercer han de desenvolupar les diferents matèries que treballen durant el curs, en un àmbit  diferent a com o fan habitualment a l ‘aula. Dintre d ‘aquestes temàtiques, des de fa tres anys, van decidir incorporar el tema radiofònic per lligar-lo a aquelles matèries relacionades amb la ciència i la tecnologia .Per això els estudiants  i dintre de la programació matinal,van estar fent preguntes relacionades amb el seu treball al personal de l ‘emissora.

Amb l’ informació recollida a l ‘emissora i a altres llocs de treball, cada grup de joves tindrà que elaborar un dossier,passar-lo a un suport audiovisual i presentar-lo davant el professorat com a treball de síntesi.
Per als estudiants,però també per al personal de l ‘emissora, la jornada va ser tota una experiència que van coincidir en qualificar de positiva perquè permet ,d’ una banda ,posar al servei de la comunitat, en aquest cas educativa,l‘emissora municipal i d ‘altra perquè els joves poden experimentar ,fora de els aules,camps que els i son desconeguts.
Els temes que més van interessar als 8 grups que van passar perla ràdio i que es van desenvolupar en forma de petits debats, van ser els relacionats amb les audiències, perfils i estadístiques, programacions,estudis relacionats amb la comunicació o fins i tot les compensacions econòmiques que es perceben pel treball a l ‘emissora.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada