Genis Ruiz i Ariadna Gómez es proclamen Campions de Espanya en la seua categoria de balls llatins

Genis Ruiz i Ariadna Gómez , Campions de Espanya en la seua categoria de balls llatins (Foto:R.Moya)

El dissabte i diumenge 7 i 8 de maig, respectivament, es van celebrar els Campionats d´Espanya de Balls LLatins a Lugo.
El Club de Ball Quick Dance   de Santa Bàrbara /Amposta va participar-hi  amb una sola parella formada pel joves planers Genís Ruiz i Ariadna Gómez, que es van proclamar Campions d’Espanya 2011 en la Categoria de Juvenils.
Agustí Ferré,el preparador dels ballarins, es mostrava molt satisfet per l ‘èxit assolit, admeten que no va ser fàcil,ja que a aquesta competició ,òbviament, hi participen les millors parelles del país.

Ferré afegia que la parella pot tenir  un futur prometedor si segueixen en aquesta bona actitud per millorar ,ja que a part  de la seua “gràcia” personal,compten  amb ganes de superar-se i aprendre cada dia.”Si uneixen les ganes de treballar al seu talent natural,és normal que obtinguin resultats” concloïa.

Genis i Ariadna,deia el seu preparador,estan molt contents amb el títol de Campions d’ Espanya,,igual que els pares,perquè en un campionat  estatal,no coneixes  el competidors ni el nivell que tenen i això provoca un cert respecte. Per això,la consecució del premi  encara va ser una sorpresa més gran.

Genís i Ariadna  tenen tan sols 10 i 9 anys, ballen des dels 4 i tenen un talent extraordinari. Ells també van obtenir el tercer lloc el passat mes de març als Campionats d´Espanya de Balls Standars, i també van participar en la Lliga Catalana  de Clubs on van contribuir a la segona posició del club, juntament amb les següents parelles:

Participants a la Final Four de la LLiga Catalana de Clubs celebrada el 25 d´abril.(Foto:R.Moya

Maria Arasa i Genís Betrian
Mariona Ferré i Roger Franquet
Raimon Gómez   i Mariona Calvet
Agustí Ferré i Alba de Miguel
També s’ha de felicitar als seu entrenador, Agustí Ferré, pel bon treball  tècnic que s’està realitzant al club.