La Banda de música de Santa Bàrbara prepara un “musical” per a les Jornades Cultruals

El proper  mes d ‘Abril , Santa Bàrbara donarà inici un altre any a les Jornades Culturals amb una sèrie d ‘actes que s ‘encarregen d’organtizar les diferents entitats del muncipi amb el patrocini de l’ ajuntament.
Entre els actes que ja s’ han donat a coneixer i destaca el que organtizara la banda de la Unió Musical Jaume Balmes al mes de Maig.
Segons que ha explicat el seu director Marc Subirats ,  es tracta d’ un concert que lligarà música i teatre amb la representació de “Pere i el Llop” , conte musical per a nens compost pel soviètic  Serguei Prokófiev el 1936.

foto:dolcecity


Subirats explicava que l’ obra permet combinar la narració, la música i la plàstica dels actors per desenvolupar una història on i convergeixen els tres generes  artístics. Per poder dur a terme aquesta experiència, la Unió Musical Jaume Balmes comptarà amb la participació del grup de teatre de l’ Ametlla de Mar. Subirats deia que lo que pretenen fer és una espècie de “musical”.

L’ obra de Serguei Prokófiev es va escriure  solament per narrador i músics  ,per això  el fet d’ incorporar-hi també actors que mimificaràn l ‘acció de l’ història ,converteix l ‘experiència dels músics planers amb tot un repte ,especialment en les parts solistes del concert.
Subirats també  explicava que,  en un principi , s’ havia pensat que foren els alumnes del col•legi de Santa Bàrbara els que fessin d ‘actors, però el fet de que l’ Ametlla ja havia dut a terme aquesta experiència ajudava a resoldre problemes que s’ els plantejaven com el dels decorats a vestuari que ja havien utilitzat els caleros.

El concert “musical” es farà  el dissabte 22 de maig a partir de les 6 de la tarda

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada