Alfred Blanch valora els sis primers mesos al capdavant de l’executiu planer.

11539011_10205695479164650_3479887282769732994_o

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bárbara (Foto:A Blanch)

L’alcalde de Santa Bàrbara es sent “prou satisfet” de lo que s’ha pogut fer fins ara.
També diu que han fet una bona previsió per poder afrontar el seu programa electoral ,del que destaca la consolidació de l’estructura de l’antic Ajuntament.

(J.Roig/T.G.).-Desprès dels primers sis mesos de govern al capdavant de l’ajuntament de Santa Bàrbara, el nou alcalde, Alfred Blanch i en declaracions a La Plana Ràdio, confessava que se sent “prou satisfet” de la tasca que durant aquest temps ha pogut fer al capdavant de l’executiu planer .
Blanch deia que, la d’alcalde, és una funció que no es pot valorar fins que no la vius, i que ell ha pres com a referent el programa amb que es va presentar a les eleccions. Per això, serà d’aquí a tres anys i mig quant caldrà fer valoracions de la seua gestió municipal, un cop es pugui passar balanç de lo que ha pogut complir del mateix.
L’alcalde planer creu que durant aquest curt període de temps s’han pogut anar fent algunes coses i és ara, a partir del moment en que es disposa ja d’un nou pressupost, aprovat el passat mes de Desembre, quant es poden emprendre projectes més grans. “Penso que hem fet una bona previsió per poder-les complir totes. Estic satisfet”, deia l’edil.
Un dels projectes grans que vol encarar aquesta legislatura és la consolidació de l’estructura de l’antic Ajuntament, per a la que, als pressupostos d’aquest anys es destinaran 321.200 €, per començar la primera fase d’aquesta obra, una obra preferent per al seu equip, donat el ràpid deteriorament d’un dels edificis amb més valor històric de la població.