La filla de Pedro Fumado diu que les divises van apegades i no clavades a la pell de braus.

Bous a Masdenverge (Foto :Fotolog.com)

Respon així  a la denuncia feta  per  ACTYMA  als taurins de Masdenverge,acusant-los d ‘haver clavat unes divises  a dos bous a les passades Festes Majors.
L ‘acte del veterinari tampoc reflexa cap alteració als animals
(J.Roig).-La filla del ramader Pedro Fumado lo Xarnego  i veterinària,Joana  Fumado, a sortit al pas de les acusacions que ,a principis d ‘aquesta setmana,  van portar a  l’Associació Contra la Tortura i el Maltractament als Animals a presentar una denuncia  davant la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre,contra els organitzadors i responsables de supervisar dos actes taurins de les festes majors de Masdenverge ,del passat 27 de juliol, perquè ,segons els antitaurins , el bou salvatge utilitzat durant un correbou i el posterior bou embolat portava clavada una divisa al cos.
Joana afirmava al programa taurí que presenta Amado Cebolla  a Radio Delta , que aquestes acusacions són totalment falses, ja que ella viu a Masdenverge i  és membre de la penya organitzadora dels actes taurins i va estar present als actes denunciats. La veterinària assegura que les divises no s ‘enclaven a la pell dels bous,sinó que van apegades.
Per reafirmar la falsedat de les acusacions ,Fumadó es remet a les actes del veterinaris que van actuar aquell dia que ,segons assegura,no reflecteixen en cap moment cap tipus de mal ni alteració  als bous .
Joana Fumadó no creu que el tema passi de ser una denuncia administrativa i que no és més que un altre  atac  a la festa basat en calumnies i mentides.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada