Santa Bàrbara aprova un conveni amb el Consell Comarcal per poder retirar de la via pública vehicles fora d’ us o abandonats.

Foto cotxe abandonat (http://guillemcarbonell.timeout.cat/bloc/2008/11/09/la-cutrada-de-la-setmana-la-policia-local-de-badalona-marca-els-cotxes-abandonats-amb-esprai-uns-dies-abans-de-retirar-los/)

El conveni inclou també les competències sancionadores que corresponguin

(J.Roig).-Amb el suport unànime del tot el consistori ,l’ Ajuntament de Santa Bàrbara  a aprovat subscriure un conveni amb el Consell Comarcal del Montsià delegant-li les competències  municipals relatives a la retirada de la via  pública dels vehicles  abandonats o fora d’ us.

El regidor del Partit Popular , Xavier Boque, va expressar els seus dubtes davant d ‘aquesta proposta  ja que,va dir,l’ ajuntament de Santa Bàrbara ja tenia signat un conveni amb els Mossos d ‘Esquadra en aquest sentit , a lo que l ‘alcalde,Jordi Boronat, va respondre que lo que es fa amb aquest conveni és cedir la potestat administrativa al Consell Comarcal per que l ‘ens pugui incoar tot l’ expedient administratiu .D’ aquesta manera  l ‘ajuntament lo que farà  quant detecti un vehicle abandonat serà comunicar-ho  al Consell Comarcal per a que aquest inicií tot el procés,incloent la denuncia davant els Mossos d’ Esquadra.

El conveni ,que ara ha de ser ratificat pel Consell Comarcal,inclou també les competències sancionadores que corresponguin. També especifica que els costos de la prestació del servei que es deriven d ‘aquesta delegació de competències i que no hagin estat satisfetes pel titular del vehicle en cas de ser desconegut o per l’ impossibilitat de comunicar-li seran assumits per l ‘ajuntament. El conveni es signa per un període de dos anys prorrogables.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada