Millores al cementiri de Santa Bàrbara

Pareds exteriors del Ceminitiri que es milloraràn (Fotoi Text J.Roig)

Pareds exteriors del Cemintiri que es milloraràn.(Foto i Text : J. Roig)

Els veïns del municipi que van acudir el passat dia de Tots Sants  al cementiri municipal de Santa Bàrbara van poder comprovar les primeres millores que s’ hi estan fent .I es que des de fa unes setmanes un equip d’ operaris estan treballant en la rehabilitació de fossar ,molt desmillorat pel pas del temps.
Segons explicava l ‘alcalde del municipi,Jordi Boronat ,aquestes obres s ‘estan fent en una primera fase a la part antiga del cementiri per a continuar,segurament al 2011,a la part més nova,ampliada a principis d ‘aquest mil•lenni.

Sanejament de les parets interiors del Cemintiri (J.Roig)

Les obres les estan fent un grup de treballadors en atur del municipi ,subvencionats pels Plans d’ Ocupació i consisteixen bàsicament en el sanejament de les  parets ,arranjament del paviment dels carrers  i una de els reivindicacions més destacades per part de un bon nombre de planers i planeres :l’instal•lació elèctrica.

Segons que afegia Boronat,el   finançament d ‘aquestes obres corre a càrrec de diferents subvencions,especialment les que es reben des de la Diputació de Tarragona.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada