El PP no presentarà per avançat ni precs ni preguntes

Martí explica que durant 23 anys sempre s’havien contestat els precs al moment. El regidor també ens avança que al proper ple, faran la petició d’un marge de cinc dies per conèixer amb temps la convocatòria.

(L.P.R) El darrer ple municipal el grup del PP van exposar que a partir d’ara no presentaran per avançat, al ple, ni els precs ni les preguntes.

Joaquim Martí, argumentava, que els precs i les preguntes sempre es responen a la mateixa sessió “durant 23 anys s’havien contestat els precs i preguntes al moment i ara, per alguna circumstància que desconeixement s’han deixat de respondre.”

Martí respon així a la petició que l’alcalde els havia fet de poder enviar amb antelació els precs i preguntes, per tal de preparar respostes i contestar el mateix dia. El regidor del PP recorda que totes les preguntes que fan al ple, es poden contestar sense cap preparació prèvia “el que tenim clar és que si enviem un prec, del qual s’ha de fer un estudi, no es pot contestar al moment”.

El regidor Popular, esgrimia, que van aprovar la retribució i jornada laboral que s’havien assignat els regidors de l’equip de govern, com a vot de confiança, entenen que amb aquesta dedicació, tenen temps de contestar els precs i preguntes.

D’altra banda Martí també feia la demanda d’un marge de temps, alhora de les convocatòries de ple, perquè els regidors/res puguin demanar permís a la seva feina i poder assistir “jo tinc més flexibilitat i puc assistir però la meva companya Àngels fa torns i necessita que se li comuniqui amb un marge de temps” el regidor explica que amb cinc dies d’antelació en té prou “fa dos mesos que fem el mateix prec i no hi ha hagut cap resposta al respecte” a més recordava que el grup d’ERC, actualment a l’equip de govern, ho han reivindicat en més d’una ocasió. Finalment el regidor del PP ens avançava que al proper ple en faran la petició mitjançant una moció.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada