Demà arriba a Santa Bàrbara la Segona Festa Planers pels Bous


Foto: programa Festa Planers pels Bous

Musica per a totes les edats i carretilla “embolada” per recaptar fons per ajudar a finançar els bous que la penya a comprat per a Festes.

(J.Roig).-Demà divendres,11 de Maig,la penya taurina local,”Planers pels Bous” organitza la segona  festa  per recaptar fons per poder  acabar de finançar els dos bous que han comprat per a les properes Festes Majors.
Ximo Marti,portaveu de l ‘entitat deia que ,degut a l ‘èxit que va tenir la primera festa,al setembre passat,volen repetir l ‘experiència,en aquest cas dintre del context de les Jornades Culturals que s ‘estan duent a terme a Santa Bàrbara aquestes darreres  setmanes.

La festa està oberta a  tothom perquè volen que tots puguin participar-hi. Per això es començarà a partir de les 12 i a l ‘estadi Municipal amb música del 70,80 i 90 i arribant gairebé a les 2 de la matinada,diferents djs locals i un altre de La Sènia,donaran inici a una sessió més “juvenil”.

L’ intenció és que ,independentment de l ‘edat,tothom pugi tenir el seu espai,ja que fins i tot s’ ha pensat en fer una “carretilla embolada” per als més petits.

Recordar que l ‘entrada serà gratuïta i els preus ,al servei de bar,molt competitius. A l ‘igual que en la primera Festa es faran “combos” de 5 consumicions per 15 euros i els refrescos a 1 euro i mig.