Èxit d ‘assistència en la presentació dels actes de celebració del 15é Aniversari de La Plana Ràdio

Més de 60 persones van acudir a la convocatòria que La Plana Ràdio havia fet el passat divendres per  tal de presentar el programa d ‘actes del 15é aniversari que celebra enguany l ‘emissora municipal de Santa Bàrbara.
Un acte presentat per la locutora Tere Giné i que va encetar ,en el torn de paraules, el director de la mateixa Josep Roig qui es va referir molt especialment al procés de naixement del ‘emissora  fent  referència  al suport rebut per les entitats que, en el seu moment,al 1994, van signar un document  per demanar la seua posada en marxa i també a la bona predisposició que va rebre la petició per part del ,aleshores regidor de Cultura, Joaquim Marti i de la resta de consistori que van secundar ,unànimement, la proposta,convertint-la en una realitat,un any desprès.

Desprès va prendre la paraula el regidor de Mitjans de Comunicació Alfred Blanch qui va presentar la resta d ‘actes de celebració que es duran a terme al mes de juny i al setembre.Blanch va dir que la programació d ‘estiu  també contindrà elements de l ‘efemèride.
L ‘alcalde ,que va presidir l ‘acte , va fer  esment de la funció social i de dinamització que du a terme l ‘emissora municipal a l ‘hora que admetia que, per assegurar la continuïtat del servei  ,la funció de l’ajuntament no ha de ser intervencionista en quan als continguts ,si no més be gestora de la despesa que comporta el servei,tal i com es fa en la resta de serveis que s’ ofereixen a la comunitat.
Josep Mº Arasa ,periodista i empresari , va ser l’ encarregat de pronunciar el “prego -xerrada” commemoratiu que va conduir per  una mena de calendari d’ efemèrides a l ‘inversa,parlant de les dates significatives que a tingut l’ historia de la comunicació a Santa Bàrbara en particular i al territori en general. Arasa va fer especial  esment a la revista amb la que va iniciar el seu interès per la comunicació : “Vent de Dalt” , revista que es confeccionava des de la Unió Excursionista Santa Bàrbara a la segona meitat del 80. El periodista  planer va voler aprofitar  l ‘acte per demanar disculpes públicament  a les persones que es van poder veure perjudicades amb els continguts de la publicació  pels possibles excessos comesos en les  formes  i les critiques que s’ hi publicaven. Especialment, va dir Arasa, volia demanar disculpes a qui més rebia, l ‘alcalde d’ aleshores, Josep Bertomeu.
L ‘acte va acabar amb la presentació de la nova imatge de la pàgina web de La Plana Ràdio a càrrec del seu creador, Alber Simó qui va destacar  la dinàmica que ofereix en poder-hi accedir des de diversos recursos de la xarxa i també la possibilitat que ofereix ara al incloure el podcast, per a que els usuaris pugin accedir al servei de noticies,entrevistes o bans i comunicats locals en el  moment que vulguin.
Els assistents  van rebre per part dels organitzadors un petit  detall per agrair la seua presència. Es tracta de les samarretes ,pens i molt  especialment les botelles d’ oli de 250 cc  embotellades, gratuita i especificament,per la Cooperativa Agrícola del Camp,amb motiu d’aquest aniversari. A l’ etiqueta de les botelles s’ inclou el lema del mateix, que també va presentar i explicar el  primer responsable de l ‘emissora : “L’ oli de la comunicació ,greixa els vincles del poble”.

2 respostes
  1. Josep
    Josep says:

    gràcies Francesc…la ràdio evoluciona i hem de procurar evolucionar amb ella…al menys intentar-ho.Vosaltres a la Cala , ja sabeu que és aixó

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada