Desprès de 5 mesos finalitzen les obres del carrer aire.

Les obres van començar a l’agost i van veure’s afectades pels aiguats de novembre.

També s’ha suavitzat la pujada d’accés al carrer major pel Princep.

(L.P.R) Les obres del carrer aire han estat de les més accidentades de l’any,  al igual que les que s’estan realitzant al carrer Sant Rafel, el motiu, les intenses pluges viscudes durant la tardor passada que van afectar amb dues avingudes imprevistes i que han complicat els treballs.

Aquesta obra del carrer aire, finalitzada aquest mes de gener, correspon a la Fase I anualitat 2018,  segueix amb la canalització de l’anomenat Barranquet, instal·lant-hi les canonades de recollida d’aigües pluvials, i renovant totalment la xarxa d’aigua potable, el clavegueram i  l’enllumenat, a més d’un paviment d’aglomerat asfàltic, donant una importància destacable a la millora en les voreres per tal de prioritzar el  pas de vianants per les mateixes, sense dificultats. També s’ha aprofitat i s’ha inclòs dins de la mateixa obra, la millora de l’accés al carrer Major des del carrer Príncep, suavitzant notablement la pujada.

Tot i les dificultats, que han retardat l’entrega, l’empresa deltebrenca Regimovi, que fou escollida després d’un concurs públic,  valorava positivament els treballs realitzats.

La intenció de l’àrea d’urbanisme és  seguir canalitzant aquest Barranc urbà, el més aviat possible, per tal de poder contenir les avingudes periòdiques del Barranc del Pelós que creua d’oest a est el poble. En aquest sentit ja s’ha fet l’encàrrec de redacció de la Fase II per a l’any actual, que anirà des del carrer Príncep, fins al carrer Roger de Llúria, quedant pendents dues fases més per a anys posteriors.

L’alcalde i  responsable de l’àrea d’Urbanisme, mostrava el seu agraïment a tot el veïnat en general, per la paciència mostrada per les molèsties, directa o indirectament, ocasionades. Igualment destaca que no han tingut cap cost econòmic per als veïns, ja que han estat finançades per la Diputació de Tarragona a través del PAM.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada