Unitat Planera demana participar en l’elaboració dels Pressupostos Municipals per al 2016.

llibres1Els agradaria que s’inclogués una partida per aconseguir la gratuïtat dels llibres per als escolars del poble.
Es congratula també de que l’equip de govern de CiU hagi restituït una part de la paga extra que els treballadors municipals no van percebre l’any 2012.

(J.Roig/T.G.).-Una de les iniciatives que el grup municipal d’Unitat Planera vol tirar endavant a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, és la de demanar que als Pressupostos municipals que s’estan acabant d’elaborar i que, segurament seran aprovats aquest mes de Desembre, s’inclogui una partida per a que els llibres per als alumnes de l’escola i d’institut siguin gratuïts.
El portaveu de la formació, Marc March, fa unes setmanes i en una entrevista a La Plana Ràdio, deia que, veient la receptibilitat del nou equip de govern, estaven negociant directament amb l’alcaldia aquesta possibilitat.
March deia que la proposta és la de que, com a prova pilot es comenci finançant els llibres digitals dels alumnes d’Eso per seguir desprès amb els de l’escola.

El cap de UP també lloava una decisió de l’equip de govern que considera “voluntat política” i que permet recuperar una part de la paga extra que els funcionaris i treballadors de l’ajuntament planer van deixar de cobrar els Nadals de l’any 2012.

El darrer ple ordinari va aprovar restituir part de la paga extra de Nadal anul•lada el 2012 per ordre del Ministeri d’Hisenda. Aquesta mesura recordem que va afectar a tots els empleats públics, en compliment del pla de mesures d’austeritat aprovat per decret per reduir el dèficit i el deute de totes les administracions públiques.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada