Santa Bàrbara torna a posar en marxa els cursos de català

llkenguaDarrerament el perfil de l ‘alumnat a passat de ser majoritàriament estranger  a ser autòcton.
Els cursos s’ organitzen en grups de 10 persones,enguany concretament amb tres grups,tot i que el nombre es pot ampliar encara aquests primers dies d’ inici de curs.

(AdSB/J.Roig).-Un any més i des de finals de setembre s’inicien les classes de català per a adults al nostre poble . Són classes adreçades a totes aquelles persones interessades en aprendre o perfeccionar en llengua catalana. Els darrers anys ha canviat el perfil de l’alumnat. Ha passat de ser pràcticament en la seva totalitat persones estrangeres a ser persones autòctones, la majoria d’elles planeres de naixement.

Es treballa tenint en compte el nivell de l’alumnat, sempre que pel número de persones sigui possible realitzar un grup. Per poder tirar endavant un grup ha d’haver un mínim de 10 persones inscrites al curs. Com tots els anys es paga un import inicial i es té dret a assistir a les classes durant tot el curs. El curs 2013-2014 s’ha iniciat amb diferents nivells i grups, concretament amb tres grups diferenciats, a l’espera de noves incorporacions que sempre s’amplia al començar els cursos.
La regidora responsable del servei, Montse Rodríguez, considera molt important que les classes de català tinguin continuïtat i, que la gent sigui de la nacionalitat que sigui, estigui interessada amb el seu aprenentatge; sempre valorant la iniciativa i l’interès de l’alumnat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada