La Plana Ràdio serà avui i demà un aula de l’ IES Les Planes

Alumnes de l' IES Les Planes 2011 (Foto:J.Roig)

(J.Roig).-Com ja be sent tradició des de els darrers 4 anys,arribant el final de curs  l’ IES Les Planes confia a la nostra emissora ,una part del treball de síntesi que els alumnes del centre estan realitzant  aquesta setmana  .

D’ alguna manera podíem dir que els estudis de La Plana Ràdio es converteixen per unes hores en un aula del Institut per a que els alumnes de tercer d ‘ESO pugin expressar i presentar el seu treball de síntesi.
Tal i com ens explicava el coordinador de segon cicle de l’ IES Aureli Cervera ,es tracta de incorpora al món de la ràdio i de la comunicació,algunes  de les matèries  que els alumnes treballen durant el curs i que  estan relacionades amb la ciència i la tecnologia .

El treball es concreta en la presentació des de la ràdio   d’una sèrie d ‘entrevistes que preparen prèviament els mateixos alumnes ,espots publicitaris,la previsió meteorològica en anglès, i altres continguts que tenen la possibilitat de mostrar als oients i que els serveixen per a poder obtenir  una bona nota d’ aquest treball de síntesi.
Enguany i donat que el tercer curs d’ ESO és molt nombrós el programa es farà durant dos matins,avui dijous i demà divendres durant tota la franja matinal de programació.
Cal dir també  que un cop  presentat el treball al centre,els alumnes en faciliten una còpia per a l ‘arxiu de l ‘emissora .

4 respostes
 1. Josep
  Josep says:

  Hola Benjamin
  No o publicarem a la web.Si voleu la grabació heu de vindre a la ràdio amb un pen o un disc dur portatil i us donarem la grabació.Ahir ja va vindre Judir a buscar e ldel seu grup.Podeu passar aquest mati de divendres fins les 13:30 o dimarts.

 2. Judith
  Judith says:

  Hola!!

  Moltes gràcies Josep, em sembla que sense l’entrevista no hauriem pogut fer molta cosa perquè no ho vam pillar tot.

  Va estar molt bé i vam divertir molt, moltes gràcies per distreure’ns una estona.

  Bona nit i molt petons per a Josep i Tere!!

 3. Josep
  Josep says:

  Gràcies a vosaltres per confiar en la ràdio local. La vostra estada aquí és una justificació més del paper que tenim dintre la nostra societat més propera.
  Feliciteu als vostres alumnes per la seua implicació i sobre tot pel seu excel•lent comportament.
  Esperem que mereixin una bona nota i….fins l’ any que bé.
  J.Roig

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada