Santa Bàrbara contracta 3 titulats universitaris

La contractació s ‘emmarca dintre el  Convenio Desarrollo Rural Sostenible, impulsat pel Ministerio de Medio Ambiente, Rural i Marino i coordinat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Infocentre (Foto AdSB)

(AdSB/J.Roig).-A  principis d’ any la Mancomunitat  de la Taula del Sènia va signar  un nou Conveni amb el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí de 5 anys de durada  i per la període 2011/2015 , havent-se aprovat per al 2011 una aportació del Ministeri de 4 milions d’euros destinats a diferents projectes endegats per la Mancomunitat .Un dels més destacats , la millora de camins rurals als que es destinen 2.500.000€, però en aquesta ocasió el conveni preveu destinar  prop d’un milió d’euros d a línies de diversificació econòmica i de manteniment i creació de l’ocupació.

Algunes d ‘aquestes iniciatives  es posaran en marxa més endavant, però la més destacada i a la que es preveu destinar entre 400.000 i 500.000 € és la de Ajudes a la contractació de Titulats universitaris, que ja s’ ha posat en marxa als municipis que s’ hi van acollir,entre altres,Santa Bàrbara.
En el cas del nostre poble , s’han contractat a tres treballadors titulats per tres punts que, es consideraven primordials: TIC, enginyeria agrària i inventari de béns de l’Ajuntament. Els contractats  van començar el passat dia 1 de Març  i treballaran durant sis mesos en la realització de diferents projectes inclosos en els tres àmbits citats d’interès ciutadà.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada