L’Ajuntament de la Sénia aprova per unanimitat el projecte per dinamitzar el sector del moble a l’extranger.


El Ple celebrat a La Sénia el passat  5 de març va aprovar per unanimitat el Projecte d’internacionalització i canvi de model competitiu en el clúster de moble domèstic del Montsià, així com la consegüent sol•licitud d’ajut als fons FEDER per a poder-lo portar a terme.

Es tracta d’un projecte novedós, redactat per un equip de tècnics locals, en coordinació amb el Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya (CENFIM) i el propi Col•lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS).

El seu objectiu serà la creació d’una estructura de suport a les empreses del moble per a potenciar la seva sortida al mercat internacional, contemplant-se la construcció d’un nou equipament on s’ubicaria un espai d’exposició permanent de mobiliari, una representació d’empreses de serveis al sector (marketing, disseny gràfic, edició de webs, publicitat internacional, etc.) i un seguit d’accions de promoció internacional coordinades per personal tècnic especialitzat.

El cost del projecte és de prop d’1 milió d’Euros, que serien finançats 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), 25% per la Diputació de Tarragona i el restant 25% per l’Ajuntament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada