El Centre de Dia de Masdenverge podria entrar en funcionament al Març

mdQF-masdenvergeaj

Façana ajuntament de Masdenerge (Foto:Ebredigital)

L’equipament tindrà una capacitat per a 15 residents i la gestió serà privada.
L’alcalde del municipi diu que l’empresa gestora haurà de contractar professionals del poble.

Al març de l’any 2014, l’ajuntament de Masdenverge va aprovar inicialment el projecte tècnic bàsic executiu per al canvi d’us de  serveis d’acolliment  diürn amb la intenció de reconvertir els antics locals de joves i mestresses de casa en un Centre de Dia per a gent gran.
Un projecte que va comptar, en un principi, amb un pressupost de de gairebé 42.000 euros i per al que es disposava d’una subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per import de 37.749,93 euros.
Ara, gairebé dos anys desprès, l’alcalde de Masdenverge, Álvaro Gisbert, confirmava al programa “Món local” de La Plana Ràdio, que l’obra està a punt de poder començar a donar servei i preveu que sigui operativa a partir del proper mes de març, un cop s’acabi d’habilitar el mobiliari.

El nou Centre de Dia de Masdenverge tindrà una capacitat per a 15 residents i serà de gestió privada. De fet, l’alcalde masdenvergenc anunciava que, tot i que en un principi es pensava en una gestió municipal, finalment s’ha optat per obrir un concurs i  ja hi ha un parell d’empreses del territori interessades en participar-hi. Tot i això, una de les clàusules del plec de condicions és que l’empresa que es faci càrrec de la gestió del Centre de Dia haurà de contractar professionals del municipi.

Tot  i que estarà obert a tot hom, Gisbert també deia que el Centre de Dia de Masdenverge acollirà residents, prioritàriament locals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada