Arriba la XVIII edició del concurs literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara

concurs

Ja es poden consultar les bases per participar a la 18ena Edició del Concurs Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara, concurs literari que la regidoria de Cultura s’encarrega tots els anys de promoure per fomentar la creació literària.


Aquest any es convoquen les tres modalitat, Narrativa, Poesia i Assaig , aquesta darrera només és convoca bianualment per la poca participació que hi sol haver-hi. Entre els requisits més destacats recordem que han de ser obre inèdites, escrites en català a màquina a doble espai en fulls DIN-A4 presentats per quadruplicat i sense signar, amb un lema o pseudònim, i acompanyades d’un sobre tancat, a l’exterior del qual ha de constar el lema i premi al que aspira, i dintre el nom de l’autor.

Habitualment gira al voltant de les 40 obres les que es presenten per optar als premis de poesia i narrativa. La dotació econòmica es de 450 euros per cada modalitat, un d’ells atorgat per la Caixa de Tarragona i també hi ha un accèssit de caràcter local de 90 euros atorgat per l’ajuntament planer.

Paral·lelament i adreçat als alumnes del Ceip Jaume Balmes s’organitza el concurs Rogeli Farnós , aquest també es porta a terme des de fa divuit anys, sol tenir molta participació i els premis son diversos regals que atorga la Caja del Mediterraneo i un lot de llibres que ofereix l’ajuntament, a més d’un record per a tots els participants.

Recordem que el termini d’admissió és fins al 6 de març, les bases es poden consultar també a l’adreça de la pàgina web de Santa Bàrbara www.santabarbara.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada