El PP de Santa Bàrbara optaria per uns pressupostos més reduïts.

Xavié Boqué,regidor del PPC a Santa Bàrbara (Foto LPR).-

La no condonació del Ibi de rústica i l’ inversió prevista al Parc Municipal,els principals esculls per  votar-hi a favor.

(J.Roig/T.G.).-Entre les opinions que des de La Plana Ràdio hem anat recollint dels diferents representants politics al nostre ajuntament ,respecte als pressupostos municipals per als 2013 i que  van ser aprovats el passat més de Desembre  solament amb els vots del  equip de govern convergent,avui tenim la de Xavié Boque, únic regidor que té el PPC Al nostre ajuntament.
Boqué explicava que  el seu vot va ser negatiu,essencialment per dos raons .D’ una banda perquè els pressupostos no tenien en compte el prec fet pel seu grup mesos enrere respecte a que s ‘estudies la possibilitat de condonar  l’ IBI de rústica als pagesos de la localitat,tenint en conte l’ infravaloració actual dels principal cultius del terme com són les olives o els cítrics a la que cal sumar una sequera  que també a condicionat la productivitat del sector.
Per altre costat,el PP de Santa Bàrbara ,tampoc està d ‘acord amb una de les inversions que contemplen per al 2013  els pressupostos convergents .Concretament es tracta dels  més de 150.000 euros que es volen destinar a la reconversió del Parc Municipal. Boqué creu que hi ha altres inversions més prioritàries per la població com per exemple acabar el Centre de Dia.

Finalment el regidor popular deia que,tenint en compte els temps de crisi actual, la seua opció seria  la de presentar uns pressupostos més restrictius i per sota dels 2.800.000 euros presentats per l ‘equip de govern.
També destacava el fet de que,un ple tant important com el de l ‘aprovació dels pressupostos,haguera  pogut esser radiat per l ‘emissora local tenint en compte que els darreres anys  aquest mateix ple era Extraordinari i per tant a porta tancada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada