Els mossos detenen un home a Santa Bàrbara

L’ individuo  hauria agredit una mossa quant intentaven detenir-lo
La policia autonòmica  han d’ intervenir dues vegades en menys d’ un  mes per sufocar incidents  provocats,suposadament pels mateixos individus d’ origen magrebí.

Alguns del furgons que van intervenir en el fets (Foto:T.G.)

(J.Roig/T.G.).-Ahir per la nit  el Mossos d ‘Esquadra  van haver de tornar a intervenir a Santa Bàrbara per tal sufocar problemes d’ ordre públic provocats per nouvinguts,per lo que sembla i segons expliquen fons presencials  ,desprès de què, suposadament,entressin al domicili d’ una veïna del poble,també estrangera a la que haurien robat desprès d ‘agredir-la.
Al igual que a principis del passat setembre,l’ informació que tenim és la que hem  pogut recollir des de les xarxes socials, perquè a la pàgina d’ informació dels Mossos,fins aquest mati almenys,no hi havia cap referència i de què,desprès de posar-nos en contacte amb l’ alcalde del municipi,Jordi Boronat,aquest ens digués que encara no tenia la versió oficial dels fets i que per tant no podia dir res a banda de lo que es comenta pel poble.
Així dons i sempre  segons lo que expliquen alguns veïns ,ahir diumenge per la tarda  dos furgons dels  Mossos es van desplegar  per diferents bars  del poble i també per  la plaça de bous o al carrer Major, per tal d’ intervenir  en l ‘aclariment dels fets denunciats i relacionats amb aquests robatori i agressions que ,presumptament ,serien provocats pels mateixos individus d’ origen magrebí i  que ja van causar problemes fa unes setmanes. En aquest cas sembla que fins i tot hi va haver una detenció ja que un dels individus  dels que haurien  intervingut en els fets fins i tot hauria agredit a un dels agents,concretament una mossa.
Recordem que no fa gaires dies  l ‘alcalde de Santa Bàrbara  i desprès dels aldarulls que havien provocat el  mateix grup d’ incívics el cap de setmana de la Diada ,ens deia que ha demanant als Mossos un control especial d ‘aquets individus que alteren la pau al nostre poble però que poca cosa més podia fer ,perquè el cas,en aquell moment es trobava sota “tutela policial”