La penya taurina “Planers pels bous” organitza un bou cap-llaçat amb motiu de les festes de Sant Gregori

11021561_10152947500108883_2059950630464311671_nXimo Martí diu que el bou es farà encara que vinguin antitaurins, devant la possibilitat de que pugui passar lo mateix que al Mas de Barberans el passat cap de setmana.

(J.Roig/T.G.).-Al igual que ja van fer l’any passat, la Penya Taurina “Planers pels bous”, amb el recolzament de l’ajuntament de Santa Bàrbara, organitzen per a demà pel matí un bou cap llaçat, recuperant la tradició perduda fa uns anys,  quant per les festes de Sant Gregori  es feien actes taurins.
Davant la possibilitat de que es puguin repetir actes com els que van produir el passat dissabte al Mas de Barberans, quant un grup d’animalistes va aprofitar l’activitat taurina per manifestar-se, provocant uns aldarulls que van poder ser controlats pels Mossos d’Esquadra, Joaquim Martí, com a membre de la penya, explicava a La Plana Ràdio que l’acte es farà, tot i que cal estar alerta, perquè, coincidint amb les declaracions de l’alcalde masover, es possible que, actes com el del passat cap de setmana, es puguin repetir a altres  pobles. Martí diu que ells estan tranquils perquè  l’acte està legalitzat i en aquesta sentit no hi ha cap problema. Si que creu que  cal estar alerta per identificar qui són els que venen a provocar, perquè, per exemple, si venen dissabte a Santa Bàrbara, ells soltaran igualment el bou, i solament els provocadors serien responsables de lo que pogués passar.

La penya taurina també organitza aquesta nit la 5éna Festa “Planers pels bous”  amb l’actuació de tres disc-jockeys . En acabar, cap a les 7 del matí és quant està previst que comenci el bou cap llaçat de la ramaderia de Hilario Princep.