L’Apa del Ceip Jaume Balmes compleix 30 anys


ceip-jaume-balmes*Aquest 2009 es compleixen els 30  anys de la creació de la primera Associació de Pares d’ Alumnes que va tenir el col•legi públic Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Per aquest motiu al decurs d ‘aquest any , l’associació a anunciat que realitzaran diverses activitats en commemoració d’aquest 30 aniversari.

Un dels actes més destacats serà el que organitzaran aquest proper dissabte,  en motiu de la festivitat del Patró San Gregori, la benedicció de dos caps grossos realitzats per l’artista planera Regina Pla.

Aquests caps grossos acompanyaran  l’APA en  els actes que organitzen, però també formaran part activa,  del grup de Gegants i Caps Grossos de  l’ajuntament quan surtin per activitats festives del poble.

El bateig es realitzarà a les 11’15 del matí  de dissabte . El que serà un secret fins al final es el nom que tindran , tot i que cal assenyalar que esta molt vinculat amb el Centre Educatiu de la localitat.

L’Associació de Pares d’Alumnes va fundar-se l’any 1979, essent el seu primer president Josep Clua Arasa al qui van seguir Joaquim Balagué, Josep Lluis Ferre, Francisco Panisello i  l’actual presidenta Marisin Subirats  , que ja formava part de la junta des de l’any 95 , fins que el 2004 va ser escollida per al  càrrec que ocupa actualment i que deixarà el proper any.

Marisin  Subirats ens explicava que la tasca que ha estat més difícil aconseguir com APA,  ha estat la d ‘aconseguir un menjador escolar,  projecte que es va iniciar quan era president Francisco Panisello i que finalment s’ ha pogut aconseguir  tot i que encara no tenen un lloc d’ubicació definitiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada