Un grup de joves planers està gestant una nova associació

Dani Royo i Juanjo Vegué (Foto: T.G.)

Es diu “Joventut planera” i vol donar resposta a les inquietuds de la franja de població que està entre els 16 i els 30 anys.
La seua intenció és participar en les activitats que s’organitzen al poble, però també de promoure’n d’altres d’específiques.

(J.Roig/T.G.).-Prenent el model existent a altres pobles del nostre entorn, un grup de joves de Santa Bàrbara han decidit posar en marxa una associació que s’anomena “Joventut Planera” i que vol visualitzar les inquietuds i iniciatives que puguin sorgir entre els veïns i veïnes del poble, compresos en la franja d’edat entre els 16 i 30 anys.
Els portaveus són Juanjo Vegue i Dani Royo. Ells explicaven, des de La Plana Ràdio, que, tot i ser conscients que existeixen altres entitats en les que els joves poden sentir-se encabits, lo cert és que no s’hi senten representats al cent per cent, per això, tot i que sempre costa que algú prengui la iniciativa, finalment van decidir crear aquesta nova associació.

De moment, l’entitat està en procés de constitució, però mentre es gestiona tota la paperassa necessària per legalitzar-la, els joves  ja tenen al cap algunes de les propostes per als associats, com la creació d’un grup d’Instagram, que ja està en marxa, o la participació, aquest cap de setmana,  al Carnaval planer organitzant una comparsa, per desplaçar-se en acabar,  al de Vinaròs amb un autobús.

Els joves promotors d’aquesta associació ens explicaven que la idea és que l’entitat estigui representada per nois i noies de les diferents quintes i colles que serien els portaveus de les iniciatives i propostes que es vulguin debatre a l’hora de dinamitzar-la.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada