Santa Bàrbara es suma a la celebració del dia de “la Internet Segura”

Una de les advertències de la campanya : Compte amb les fotos que es pengen a la xarxa. (Foto http://www.internetsegura2010.com)

La responsable del Punt TIC planer diu que cal  advertir als més joves que, no tot hom a Internet és amic i  cal que els pares eduquen als fills per a un ús racional de les noves tecnologies

(J.Roig/A.SBàrbara).-El dia internacional de la “Internet Segura”  és un esdeveniment que té lloc cada any al mes de febrer, amb l’objectiu de promoure a tot el món un ús responsable i segur de les noves tecnologies, especialment entre menors i joves.
L’esdeveniment està promogut per la Comissió Europea i està organitzat per INSAF, la Xarxa Europea per una Internet Segura i a Espanya per l’Associació PROTEGELES com a centre de sensibilització espanyol.

Santa Bàrbara es suma avui  a aquesta celebració com a un dels  Punts  TIC  més veterans i actius del territori ebrenc, fent una especial menció a tots els usuaris, i en especial als infants que realitzen activitats al mateix Punt, de les mesures i precaucions que cal aplicar perquè la nostra navegació sigui segura. Aquest any el lema és ,“Internet és alguna cosa més que un joc, és la teva vida” i segons que explicava Mercè Fort,responsable del Punt Tic planer, es farà una especial referència a les precaucions que s’han de prendre a l’ hora de navegar per la xarxa,especialment els usuaris més joves, perquè  la nostra presència  a la web, les xarxes socials, jocs en línia, etc. pot  influir en la nostra vida real.

Fort deia que el perill no està solament a l’ ordinador de casa .També amb l’ aparició  de les noves generacions de  mòbils,convertits en autèntiques eines multimèdia amb connexions a Internet incloses i amb un ús més personal,pot haver-hi riscos i que per tant, no solament  s’ ha de   conscienciar  als més joves per l’ús que s’ en faci,si no que  també els pares han d ‘estar alerta.

El dia d’Internet Segur es celebra, cada any, el segon dimarts de febrer per promoure l’ús responsable i segur de les noves tecnologies, especialment entre els més joves. L ‘esdeveniment ,que arriba avui a la seua 8èna edició, es seguit  a més de 60 països en tot el món.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada