Les Fofutxes calbes i els monopatins elèctrics, protagonistes del Parc Infantil de Nadal

fo

Les artesanes de les “Princeses Calbes”, repartint les primeres foftutxes a l’HOSPITAL PARC TAULI SABADELL (Foto: Mama Eli)

Santa Bàrbara va organitzar, amb força èxit , una nova edició d’aquesta popular activitat nadalenca.

(J.Roig/T.G./AdSB).-Per dinovè any consecutiu, el Parc de Nadal de Santa Bàrbara va acollir un gran nombre de xiquets i xiquetes de Santa Bárbara i altres municipis veïns, al decurs dels 4 dies que va estar obert.

Com cada any, es va intentar innovar, aportant idees per tal de què totes les activitats que s’organitzen siguin atractives per als infants i, per això, com a novetat d’aquest any els iwatboards o monopatins elèctrics que van estar els encarregats de passejar als petits i als no tan petits pel carrer del Pavelló.
També cal destacar la col•laboració d’ Elisabeth Lleixà i el taller que es va organitzar per tal d’ajudar-la a realitzar les Fofutches del Príncep i Princesa calba per tal de fer-los arribar a hospitals amb xiquets i xiquetes malalts de càncer. Aquesta va ser una novetat molt important i solidària que destacava el regidor de Joventut, Adrián Batiste.

De fet, amb aquesta emotiva acció, el Parc es va sumar a l’ iniciativa que hi ha a tot l’estat Espanyol, on s’estan portant a terme tallers de fofutxes per tal de poder tenir enllestits els més d’un miler de parelles, per entregar als nens malalts oncològics dels hospitals d’arreu de l’estat.

Només als hospitals de Barcelona s’entregaran més de 300 parelles, l’entrega es farà el proper 15 de febrer coincidint amb el dia Internacional del Càncer Infantil.

També destacar del Parc la macro carta que els nens i nenes assistents van confeccionar per als Reis Mags que amb la finalitat de ser exposada i passejada pel carrer durant la cavalcada de reis, tal i com es va poder veure el passat dia 5 de gener.

El parc va comptar amb manualitats diverses per a grans i petits, racó infantil, taller de maquillatge amb unes pintures molt elaborades, ordinadors i consoles, tennis taula, jocs de taula i els imprescindibles inflables i, també molt lligat al Parc de Nadal, el túnel del terror amb gran expectació per part de tots els participants.

El regidor de Joventut, Adrián Batiste, i des del web municipal, valora molt positivament la predisposició del jovent per formar part d’aquesta gran família i remarca que no podria ser possible sense la col•laboració i el voluntariat d’aquests.