El PP es pronuncia demanant un estudi per intentar conservar les Cases del Vallés

La Comissió Cívica del Patrimoni també ha demanat que es reconsideri l’enderroc.

(L.P.R) El P.P de Santa Bàrbara també s’ha pronunciat sobre la proposta d’enderroc de les Cases del Vallés, situades al Carrer Major de Santa Bàrbara.

Joaquim Martí, líder del PP, ha demanat a l’ajuntament que facin un estudi, per veure si es pot intentar conservar l’estructura. Martí n’és conscient dels problemes de circulació que genera la situació, però demana a l’ajuntament que s’estudien totes les possibilitats abans de l’enderroc.

D’altra banda dies enrere i mitjançant un missatge que va fer públic per les xarxes socials, la Comissió Cívica del Patrimoni de les Terres de l’Ebre emetia un dictamen d’urgència en què rebutja la proposta d’enderroc de les Cases Vallés del carrer Major de Santa Bàrbara, inscrites a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Argumenten que suposaria una pèrdua patrimonial irreparable en el paisatge urbà de Santa Bàrbara, amb una afectació que no en som conscients fins que no comparem el buit que deixa aquesta dràstica intervenció respecte a la preexistència, i dintre de la memòria col·lectiva a posteriori. Ara som a temps d’esmenar-ho i transformar un infortuni, en una oportunitat.

La comissió sol·licita a l’ajuntament ,la reconsideració de l’enderroc de les cases i s’opti per una restauració puntual de la zona afectada per l’enderroc i una rehabilitació general de la coberta i consolidació de la casa en general.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada