Ahir s’ inaugurà oficialment les obres de remodelació del Parc Municipal

1277191_10201424999501254_185662580_o

Vista del parc el dia de la inauguració (Foto.T.G.)

Les obres han  significat una inversió  total  de 92.000 euros
L’ inauguració va anar seguida  d’una gran festa dirigida a joves i adolescents del poble
Ahir també es va inaugurar el nou Mercat Municipal.

(J.Roig/AdSB/ T.G.).-Com ja avançàvem a finals de la passada setmana ,ahir Santa Bàrbara va viure un dia de festa especial  al coincidir la inauguració del nou Mercat  Municipal i la remodelació del Parc. Inauguracions que van córrer a càrrec del Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre  Xavier Pallarès i que es van convertir  en una gran festa dirigida a joves i adolescents del municipi  que s’allargà tot el dia, fins ben entrada la nit ,acabant amb el concert d’Albert i la Banda dels Tretze al mateix Parc Municipal.

Una  subvenció de la Generalitat de Catalunya, a través del seu pla d’inversions als municipis (PUIOSC), va servir  per realitzar aquesta  important remodelació al Parc Municipal de Santa Bàrbara, amb l’objectiu ,segons justificava   l ‘alcalde de Santa Bàrbara,Jordi Boronat , de revitalitzar la vida social, donar-li un ús més cívic i adequar un espai característic de la població que des de la seva creació, l’any 1954, no havia sofert cap intervenció d’aquesta consideració.

També s’ha aprofitat aquesta intervenció urbanística per esmenar deficiències de disseny, com per exemple les inundacions que sofria en dies de molta pluja.

La intervenció al parc ha estat realitzada per la brigada municipal de la construcció i industrials de la població, i ha estat dirigida pels serveis tècnics de l’Ajuntament, conjuntament amb l’aparelladora local Marina Roé.
La remodelació del parc ha constat de quatre fases ben diferenciades: moviment i aportació de terres, canalització de l’aigua pluvial, renovació dels serveis i instal•lació de mobiliari urbà; quatre anys enrere s’havia procedit a canviar tot el sistema de lluminàries aprofitant la renovació de l’enllumenat públic.

Amb la instal•lació dels últims elements al parc i el tancament de l’obra, es donava  per acabada la intervenció que ha suposat  una inversió  total  de 92.000 euros , dels quals 55.000 euros han correspost a la subvenció de la Generalitat de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada