Santa Bàrbara s’ha adherit al programa Thao-Salut Infantil per a la prevenció de l’obesitat infantil basada en accions als municipis.

thaoEl Programa Thao-Salut Infantil,  té com a objectiu frenar la progressió de la prevalença de la obesitat infantil basant-se en accions locals implicant a tota la comunitat del municipi.

Tot i que de manera puntual,  l’Ajuntament de Santa Bàrbara ja realitza accions dirigides a promocionar els bons hàbits dels infants, des de la Llar d’Infants Les Becelores, el Centre Obert l’Oliveta o les mateixes Jornades Esportives.

Ara i segons que explicava  la regidora de Joventut planera, Montse Rodriguez ,l’adhesió a aquest  programa permetrà dur a terme accions transversals i a més gran escala, en la que s’hi podran implicar tots els agents socials i  sanitaris del municipi.

La filosofia del programa es basa en l’objectiu d’afavorir les actituds positives dels comportaments saludables dels infants i de les seves famílies, mitjançant dos principis: l’alimentació i l’activitat esportiva.

La primera etapa va consistir en el desenvolupament del programa a 5 ciutats pilot, entre elles la veïna Sant Carles de la Ràpita, estenent-se a 32 municipis de 7 Comunitats Autònomes l’any 2008. L’objectiu és augmentar el nombre de ciutats Thao fins arribar a les 100 l’any 2010.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada