Territori i Sostenibilitat licita les obres de condicionament de la T-350 entre Santa Bàrbara i Masdenverge

carreteraEls treballs permetran millorar la seguretat i la funcionalitat de la carretera, amb una inversió prevista de 2,4 MEUR

L’obra s’adjudicarà la tardor vinent i començarà a finals d’any

(Redacció/T.G.) El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació, per un import de 2,4 MEUR, de les obres de condicionament de la T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge. Aquesta actuació té com a objectiu millorar la funcionalitat i la seguretat de la carretera, que té una  longitud d’uns 2,8 quilòmetres i registra un trànsit d’uns
5.000 vehicles diaris de mitjana.

En les obres que ara s’impulsen és poden distingir tres trams diferents:

Tram proper a Santa Bàrbara. Aquest tram té uns 460 metres. Correspon en part al tram urbà de Santa Bàrbara i discorre entre l’antiga travessera de la carretera de Vinallop a Ulldecona fins a la rotonda construïda dins de les obres de la variant de Santa Bàrbara i el tram proper a aquesta variant.

Tram interurbà. Aquest tram té 1,5 quilòmetres i correspon a la zona interurbana. El tram s’inicia uns 120 metres després de la rotonda de la variant i la principal actuació consisteix en l’eixamplament de la carretera, la millora del traçat en un tram i la renovació del paviment i la senyalització.

Actualment, l’amplada mitjana de la carretera és de 7 metres i es preveu ampliar-la a 9 metres.

L’obra inclou la millora del traçat de la carretera amb una corba d’un radi més ampli que l’actual, a la carretera al seu pas pel terme de Masdenverge.

Aquest tram té una longitud d’uns 740 metres. Correspon en part a la travessera de Masdenverge. Comença al pont sobre el barranc de la Galera i finalitza a l’inici de la carretera d’Amposta (creuament amb carrer Ulldecona).

En aquest tram, s’executarà un reforçament del ferm.

En aquest tram, es construirà una rotonda a l’encreuament de la travessera amb els carrers de Mianes i de la Galera. Aquesta rotonda es dotarà d’enllumenat i es formarà una capa granular d’ornamentació i xarxa de reg per a l’illot central. La rotonda tindrà un diàmetre exterior de 40 metres i l’anella circular estarà formada per dos carrils de 4 metres.

Es preveu que les obres s’adjudiquin la propera tardor i s’iniciïn a finals d’any amb un termini d’execució de 10 mesos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada