Ball nostàlgic per celebrar el 25é aniversari de la Unió Musical

1fest

Sherpas, Pirómbodas, Quijotes i Juniors veterans, estaran el dissabte a Santa Bàrbara per oferir una sessió de ball molt especial.

(J.Roig/T.G).-El 24 de Juny de l’any 2011 i gràcies a la iniciativa del veí de Sant Jaume d’Enveja Antonio Gisbert, alguns dels grups musicals del territori que van ser molt populars entre les dècades dels 60 i 80 es reunien en un concert multitudinari que es va dur a terme al municipi deltaic i que desprès s’ha anat repetint, amb força èxit, per altres poblacions del territori.
Finalment i desprès de quatre anys d’aquell singular esdeveniment, l’espectacle arribarà a Santa Bàrbara i ho farà gràcies a la iniciativa de la Unió Musical Jaume Balmes que, comptant amb el recolzament de l’ajuntament del nostre poble, han organitzat el concert com un dels actes més destacats organitzat per commemorar el 25é aniversari de la banda.
Paco Casado, president de la Unió Musical, explicava des de la nostra emissora que aquest 2015 i per tal de celebrar l’efemèride, aniran celebrant diversos actes com el que ja van organitzar ara fa dues setmanes amb el concert de la Lira Ampostina o el de dissabte amb l’actuació dels populars grups Sherpas, Pirómobodas, Quijotes i els membres veterans dels Juniors .

Casado explicava que la idea és fer un ball “com es feia abans, qui vulgui ballar que balli i sinó que miri l’espectacle”. Remarcava també que tot i que no es farà pagar entrada, si que es posaran a la venda unes tires de números per fer un rifa, ja que els grups venen a Santa Bàrbara de forma completament altruista, però se’ls vol compensar amb un sopar.

Està previst que aquest singular concert i ball comenci a partir de les 11 de la nit al Poliesportiu municipal.