El planer Juan Domingo Farnós,entre les 20 persones més influents del món en el camp de l’ aprenentatge multimèdia.

Foto: Juan Domingo Farnós

El seu nom apareix al lloc número 14 del top 20  dels tweeters més influents  dintre de les tecnologies e-learnig.

La seua tasca es centra però especialment  en les investigacions de les noves gestions del coneiximent

(J.Roig).-Com tot,també el món de l ‘educació a evolucionat cap a noves formes  i amb l ‘aparició de les  noves tecnologies de l’ informació i la comunicació, l ‘anomenat  e-learnig  pren cada cop més embranzida dintre del sector educatiu. Caldria definir l’ e-learnig com l’aprenentatge virtual o en línia que seria la manera d’accedir al coneixement mitjançant les Tecnologies de la informació i la comunicació i Internet, lo que permet l’ensenyament a distància i l’ensenyament assistit per ordinador.

Dons be,dintre d ‘aquesta nova metodologia docent  i segons la votació ,a nivell mundial promoguda per “Now”, empresa dedicada  a subministrar campanyes i enquestes on-line, en l ‘anomenat “Top 20″ dels   tweeters  més influents dintre de les tecnologies e-learnig”,apareix ,al lloc número 14, el nom del planer Juan Domingo Farnós  com una de les persones més influents del món en el camp de l’ aprenentatge i noves tecnologies de la informació i la comunicació.
L’ enquesta es va fer el passat mes de Març sobre 700 persones que treballen o estan relacionades directament en les tecnologies de l’ aprenentatge o e n recursos humans.

Juan Domingo Farnós és l’ únic  espanyol que apareix a la llista. És investigador i docent e-learnig i tecnologies educatives,tot i que també exerceix com a mestre al col•legi públic Jaume balmes de Santa Bàrbara .

Farnós ens explicava que la seua tasca és sobre tot la d’ investigador en el camp anomenat “gestió del coneixement” ,on no solament es pot aprendre i ensenyar amb aquestes noves eines tecnològiques,sinó trobar nous plantejaments metodològics adaptats a les necessitats socials actuals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada