Obre l’Hotel d’Entitats de Santa Bàrbara

12790907_10209116935145247_6898374846995179938_n

Sala gran de reunions (Foto:A.Ollés)

1

Entrada interior hotel (Foto:A.Ollés)

Aquest nou equipament ja ha començat a donar servei a les entitats del poble, com a resposta per facilitar el desenvolupament i el treball associatiu local .

(J.Roig/T.G.).-Des de fa poc més d’una setmana, el nou Hotel d’Entitats de Santa Bàrbara ha obert les seues portes i algunes associacions del municipi ja han començat a fer-ne us. Segons els responsable politics locals, aquest nou equipament, que posa en marxa l’ajuntament de Santa Bàrbara, és fruit de la necessitat detectada, segons la qual, era necessari donar una solució definitiva perquè totes les associacions, entitats, juntes diverses de veïns, etc. que fins ara no tenien una seu fixa, disposessin d’un punt de reunió comú, una seu social on poder guarda materials i dur a terme la corresponent gestió administrativa, tasca que fins ara moltes entitats tenien que gestionar als domicilis particulars dels dirigents de les mateixes, com explicava la presidenta del Club de Twirling de Santa Bàrbara, Olga Tomàs. “A les entitats en anirà molt bé. És una idea molta bona que ha tingut l’ajuntament”, deia.

L’edifici, que va ser adquirit per l’Ajuntament l’any 2009 i que ha estat rehabilitat per operaris de la brigada municipal, ajudada per plans concrets d’ocupació i persones provinents dels treballs per a la comunitat, compta amb tres plantes, accedint-se des de la planta baixa situada al carrer Ametller. L’interior, tal com explicava l’alcalde planer, Alfred Blanch, es distribueix amb quatre sales de reunions i sis petits despatxos o “box” per a que les entitats puguin guardar la seua documentació i dur a terme les corresponents tasques de gestió.

Els “hotels d’entitats” són equipaments cívics destinats a donar suport a associacions i entitats sense ànim de lucre a través de diferents línies de col•laboració, i que faciliten el treball associatiu oferint diversos serveis per al seu desenvolupament. El passat mes de gener es va presentar a les entitats, amb una visita a les instal•lacions i ara, des de la passada setmana ha començat ha ser operatiu.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada