Unitat Planera demana passos adequats davant les escoles per evitar que els escolars es banyin els peus els dies de pluja

PAS

(Foto:http://fozhoy.blogia.com)

També demana que es tornin a col•locar les senyals de prohibit aparcar als carrers adjacents al centre.
L ‘alcalde respon que s ‘esta quantificant un pressupost per  dur a terme una actuació integral a la zona.

(J. Roig).-Les pluges importants d ‘aquests dies han posat de manifest una vegada més  una problemàtica que han de patir alumnes,acompanyants i mestres a l ‘hora d ‘accedir  a les escoles de Santa Bàrbara  com a conseqüència de l’aigua que baixa pel carrer.
Per això el grup municipal de Unitat Planera,en el darrer ple municipal,va insistir a l ‘equip de govern de CiU al nostre poble que es construeixi uns passos  adequats per evitar que els usuaris es banyin els peus  al creuar el carrer.
El portaveu de Unitat Planera,Marc March,també va sol•licitar al govern planer que es tornin a posar les senyals de prohibit aparcar als carrer laterals a la façana principal del col•legi que fa uns anys es van treure per motius desconeguts. Marc justificava la petició per  la seguret dels escolars i per evitar conflictes entre  els familiars que porten a escola els infants ,ja que fa pocs dies i va haver un problema entre ells per un cotxe aparcat en una zona de pas.
Jordi Boronat,l ‘alcalde del municipi ,va respondre  que precisament aquests dies s ‘esta quantificant el cost que significaria una actuació integral a la zona,no solament per evitar els problemes de l ‘aigua o parcament,sinó per millorar tot el passeig des de el Centre Cultural fins al passeig del Cementiri.
El regidor de Unitat  Planera ,va acabar felicitant a l ‘equip de govern per haver aconseguit l ‘ampliació de les escoles que a partir del proper curs disposaran de quatre  aules més.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada