Fernando Arasa és escollit president dels jubilats, per aclamació.

Foto: Fernando Arasa-J.R

El nou president,que no va tenir que competir amb cap altra candidatura,deia que seguirà la línia marcada per la junta els darreres vuit anys.

L ‘assemblea va servir també per retre un sentit homenatge al president sortint Gilberto Balagué

(J.Roig).-El passat diumenge l’ Associació de Jubilats de Santa Bàrbara va celebrar la seua Junta General  anual amb l ‘elecció de President i renovació  parcial de la junta com a principal punt a l ‘ordre del dia.

En presentar-se com  única candidatura, l’encapçalada pel fins ara secretari de l ‘entitat Fernando Arasa,no va fer falta procedir a les votacions i  aquesta va ser escollida per aclamació.

Arasa volia mostrar la seva  satisfacció per  l’elecció i agraïa  el suport rebut ja que  segons deia  van acudir a la convocatòria assembleària gairebé la meitat dels associats.

Acompanyen al nou President , Francisco José Tomàs que continua com a vicepresident , com a secretari  s ‘estrena  Xavier Casado. A la tresoreria seguirà  Jordi Ferré  i com a vocals , Rogeli Figueres  ,Jose Maria Arasa,Jose Manuel Fernández,Juan José Valldepérez ,Fernanda Cid i Salvadó Sánchez

Arasa va dir que baix la seua presidència,l ‘entitat seguirà una línia continuista amb les politiques portades fins ara, ja que a la nova junta seguiran pràcticament els mateixos que els  darreres vuit anys. Considera que s’ ha fet una bona feina ,però  “tot  dependrà de la salut i l’evolució del temps “ ,fent referència a la situació econòmica general  que,entre altres efectes, a reduït als 50 per cent algunes de les subvencions rebudes per l ‘entitat.

La  Junta General  Anual dels jubilats planers va acabar  amb una sentit homenatge al President sortint Gilberto Balagué que  els darreres vuit anys a estat  al capdavant de l ‘entitat   i que ara deixava voluntàriament el càrrec.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada