Santa Bàrbara no disposa ni de recursos econòmics ni d’ instal•lacions per tenir policia local.

Antonio Olles,regidor de Governació de Santa Bàrbara (Foto:A.Olles)

Desprès del intent d ‘atracament d ‘ahir a l ‘Agrícola del Camp,el regidor de governació diu que les coses no es poden improvisar d’ un dia per a l ‘altre.
 Ollés explica  que els Mossos  ja ens  donen tota la cobertura possible

(T.G./J.Roig).-Desprès de l’ intent de robatori frustrat  i a punta de pistola que  és va produir ahir a la Cooperativa Agrícola del Camp del nostre poble,la preocupació entre el veïnat ,vers aquest tipus d ‘actes delictius, es feia patent  i més quant les darreres setmanes i a altres punts del territori català s’ han donat també  caso de robatoris pareguts.
Per això ahir convocàvem també al regidor de Governació de Santa Bàrbara,Antonio Ollés per a que,d’ una banda ens dones la versió oficial dels fets i d ‘altra per preguntar-li  pels actius dels  que disposa  el nostre municipi  en matèria de  seguretat ciutadana  .
En el primer dels temes,poca cosa més  de lo que ja havia explicat el gerent de la Cooperativa ,podia afegir el regidor a  part  de dir que l ‘alcaldia va estar informada dels fets  immediatament pel Mossos  ,puntualitzant que havia estat un intent d ‘atracament perquè els delinqüents,afortunadament no  es van poder emportar res   i que ahir mateix pel mati havia parlat amb la sotsdirectora  dels Mossos de l ‘àrea  d’ Amposta ,  la qual  informava que encara no s’ havia produït cap detenció per lo que continuaven les investigacions. Ollés també deia que segons sembla els atracadors “no eren del terreno” .
D’ altra banda ,el regidor de Governació també va dir ,en referència a la possibilitat d’ augmentar la seguretat   del nostre poble creant un cos de policia local,que com ja s’ ha dit sempre des de l ‘equip de govern planer ,ara mateix no hi ha ni  recursos econòmics ni instal•lacions  per  poder dur-ho a terme.
Ollés  es remetia als servies de vigilància constants i periòdics que els Mossos d’ Esquadra duent a terme patrullant pel poble  o als puntuals, com el que s ‘els  va demanar recentment  durant l ‘adequació de les noves aules prefabricades  que s’ han instal•lat a les escoles.