El Museu de la Vida a la Plana es converteix en un plató de televisió

Foto: A.Ollés

La productora M&A hi grava cinc capítols del programa “Cuina Ebrenca”

J.Roig/T.G.).-Ahir dimecres es van gravar els primers capítols d’ un total de cinc del programa de cuina que M&A produccions enregistra per a la cadena Ebre TV.

La productora porta editats 35 programes per tot el territori ebrenc i ara és el torn de la gastronomia planera per a la que s’ ha escollit un marc tant singular per a cuinar com és el Museu de la Vida a la Plana que és el plató on es gravaran el programes,encara que el responsables de la productora no descartaven que algun capítol es poguera realitzar també a altre espai de Santa Bàrbara .

I es que  segons que explicava Albert Grassa un dels responsables de la productora,”Cuina Ebrenca” no solament pretén promocionar  la gastronomia,sinó també els espais i llocs singulars  de les nostres comarques.

El programa normalment es grava en espais a l’ aire lliure solament es va gravar un capítol a l’ interior de l celler cooperatiu de Gandesa ,però en el cas de Santa Bàrbara,Grassa explicava que es va escollir el Museu de la Vida a la Plana perquè  potencia un fort contrast entre la modernitat de la cuina i l ‘antigor de l ‘edifici on està el museu,la masada de Martí,que a més a més és un espai força emblemàtic per a l’ historia del municipi .

El restaurants de Santa Bàrbara  que participaran a aquesta singular proposta culinària són Com tu,La Llar,Venta de la Punta i Diego. El primer dels capítols es podrà veure ja la propera setmana,concretament  els dimecres a 3 quarts de dos i tota la sèrie dedicada a la restauració planera es farà coincidir just a la setmana  en que obri portes la XV edició de la Fira de l’Oli que s’ inaugurarà el 18 de Novembre

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada