La Sal no recapta els 3.500 €..però rep un bon suport popular

Pub "La Sal" (Foto C.Ivern)

Més d’ una setmana desprès de la realització de la marató de disc-jockeys  per solidaritzar-se amb el pub La Sal de Santa Bàrbara i recollir fons per assumir el cost de la multa imposada per Interior  ,Carlos Ivern ,gestor del local, passava balanç de la festa i agraïa el suport rebut.

En primer lloc Ivern destacava el bon  comportament i el  civisme del públic assistent al festival que ,segons ell,en cap moment va provocar cap incident  tot i ser 12 hores de festa ininterrompuda. Tot i això ,si que afegia que els Mossos van estar fent visites a la zona cada hora u hora i mitja .

D’ altra banda confessava que no esperaven tanta resposta de la gent ,per això volia agrair el suport  rebut ,perquè  encara que no van aconseguir apropar-se als 3.500 euros de la sanció si que van poder comprovar el recolzament popular que te la seua causa .Ivern deia que estaven pensant en tancar el local però que aquesta empenta rebuda els a animat a seguir endavant.

El jove empresari creu que es tindria que obrir un debat seriós sobre la possibilitat de que en dates  assenyalades de l ‘any ,els locals com el que regenta,  poguessin tenir un horari més flexible que evites el desplaçament dels joves amb vehicles a altres municipis amb el risc que això comporta.
Recordar que el Pub La Sal de Santa Bàrbara va ser denunciat pels Mossos d’ Esquadra a les passades Festes Majors per estar obert desprès de les 4 del matí ,que és l’ hora màxima que el local te autoritzat per obrir. El propietari del local justificava l’ obertura, fora del horari permès , per tractar-se d’ un dilluns de Festa Major en que no hi havia cap altra activitat al municipi.
Fa unes setmanes Interior imposava una sanció de 3.500 euros al local ,sanció que ha estat recorreguda i per la que el dissabte 25 de Setembre es va fer el “La Sal sound Festival” una marató musical  de 12 hores de durada  i en la que s’hi van solidaritzar tant djs com públic.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada