Ampliaran el pont sobre el Sénia per millorar les comunicacions entre Catalunya i València

El departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya manté contactes amb la Generalitat Valenciana per a arribar a un acord que permeti renovar i ampliar el pont a sobre el riu Sénia que uneix els termes municipals d’Ulldecona i Vinaròs i per tan les dues comunitats autònomes,  la qual cosa es completaria a més amb una remodelació del tram que condueix des del pont fins al casc urbà d’Ulldecona.

D’aquesta manera, amb les reformes de la N-238, el pont i aquest tram, Vinaròs veuria sensiblement millorades les comunicacions amb Ulldecona i per tant amb Catalunya, per l’interior.

Com que el riu Sénia  delimita Catalunya i València , l’ ampliació del  pont requereix d’una inversió conjunta de tots dos governs autonòmics. El govern català ja està treballant en un projecte per remodelar els 800 metres que separen el pont d’Ulldecona. Així les coses, només quedaria per millorar el tram existent entre l’accés a l’autopista i el riu Sénia, dins encara del terme vinarocense i per tant, competència valenciana.

A tot això s’ ha d’ afetgir  les obres de millora que ja s ‘estan executant a la carretera T-331 en el tram Ulldecona-Santa Bàrbara-Vinallop i que està previst finalitzin a finals de juny del 2010  .La T-331 veurà millorada la seva calçada en 21,6 quilòmetres, ampliant i reduint corbes amb un pressupost  de 19’6 milions d’euros. Amb tot això, Vinaròs i Tortosa, separades per 45 quilòmetres, quedaran més properes i la durada del trajecte es podrà reduir a menys dels aproximadament 40 minuts que costa en aquests moments.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada