La Plaça de Catalunya de Santa Bàrbara es convertirà properament en una altra zona verda

plaL ‘ajuntament té projectat construir-hi un altre parc  per al municipi
Els parc s’ ornamentarà amb diferents construccions de pedra en sec  que durant a terme els treballadors contractats dintre del  projecte Pla d’Ocupació Montsià 2013

(J.Roig).-El Consell Comarcal  del Montsià  i la Diputació de Tarragona establien a finals del  passat mes de juny  un conveni de col•laboració per a posar en marxa  el  projecte Pla d’Ocupació Montsià 2013 que permetrà dur a terme diferents actuacions de  recuperació d’espais de pedra en sec a diferents municipis de la comarca.
Un d ‘aquests municipis inclosos al Pla  és Santa Bàrbara  i segons que ens explicava l ‘alcalde  Jordi Boronat  l’ actuació programada es durà a terme properament  prop de la  Plaça Catalunya,a tocar de l’ Institut. Els solars que hi ha la zona,de propietat municipal i contemplats com  zones enjardinades a les Normes Subsidiàries Urbanístiques de la localitat,es vol crear el futur Parc Plaça  Catalunya  i encara que Boronat no va voler avançar quina serà la configuració d ‘aquest nou pulmó verd al poble,si que va dir que ,els operaris del Taller d’ Ocupació s ‘encarregaran de fer els marges que possiblement circumden  el parc i les valones que  protegiran els arbres que s’ hi planten “i que li donarà un toc rústic” afegia.
L ‘alcalde planer també deia que no està resultant  fàcil  trobar el tipus de pedra apropiat per a fer aquestes construccions en sec  i la que es va aconseguint és la que es pot veure dipositada a un dels extrems dels solars.
El Pla d’Ocupació del Montsià 2013 forma part del Pla de Foment de l’Ocupació 2013 i té una durada de 6 mesos i ha permès la contractació de 5 treballadors: 1 responsable i 4 peons. Es tracta d’aturats de llarga durada que, durant aquests temps, rebran formació complementària per tal de millorar les seves condicions personals professionals amb l’objectiu d’afavorir la posterior inserció al mercat laboral.

2 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada