Pirates busquen tresors a La Plana

7

El Tresor de la Plana és el títol de la Cursa Enigmàtica que organitzen els membres del Grup Joventut de Santa Bàrbara, enguany en la seua 11èna edició.
Tot i el secret amb que es porta les proves que s’han de superar, sabem que cal portar llanterna, disposar de l’APP EBando i que caldrà prendre partit, recolzant els pirates o a la gent del poble.

(J.Roig/T.G.).-Aquestes properes festes Majors , els Pirates arribaran a Santa Bàrbara buscant el “Tresor de la plana”. Aquesta podríem dir que és la sinopsi de la temàtica escollida pel membres del Grup Joventut encarregats d’organitzar la Cursa Enigmàtica, un dels actes més concorreguts de les Festes Majors planeres i que enguany arribarà a la seua XI edició.
Segons que ens explicaven els organitzadors de la Cursa, hi estan treballant des del passat mes de Març, quant se’ls va proposar que la temàtica girés entorn al món dels pirates. A partir d’aquí, lo complicat és desenvolupar tota la trama de la història que donarà sentit a la competició i mantenir en secret les diferents proves que els participants hauran de superar per intentar descobrir l’enigma i guanyar la Cursa.
Tot i el secret amb que es porta la prova, també és cert que, uns dies abans de la competició es donen algunes pistes com per exemple enguany que ja ha transcendit que els participants tindran que portar una llanterna o que és important que disposin de l’aplicació EBando . Juan… un dels artífex de les proves, avançava alguna pista més quant explicava que els Pirates arribaran a Santa Bàrbara buscant el tresor que, possiblement, tindran que defensar la gent del poble. Aleshores els concursant hauran que decidir a quin bàndol donen suport.

Enguany i com a novetat, els membres del grup organitzador de la Cursa també van enregistrar un videoclip de promoció que ja circula per les xarxes socials.
Per participar no hi ha límit d’edat però si que és recomanable que els més petits vagin acompanyats per algun adult. Els grups han d’estar formats per entre 6 i 10 persones i, òbviament, els participants han d’anar caracteritzats de pirates.
La Cursa Enigmàtica tindrà lloc el dilluns 11 de Juliol a partir de les 23:30h., quant s’iniciïn les inscripcions a la Plaça Cid i Cid.