La Unió Musical Jaume Balmes farà un “concert solidari” a l’ Onada

Unió Musical Jaume Balmes

El concert  forma part del projecte presentat al programa Tu Ajudes

L’ entitat en fará un altre a l’ hospital de Jesús

(J.Roig).-La Unió Musical  “Jaume Balmes” de Santa Bàrbara actuarà el proper dia 23 de Juny a la Residencia per a Gent Gran “L’ Onada” de Santa Carles de La Ràpita.
O farà per   complir el compromís adquirit enguany a l’ hora de presentar el seu projecte per al Programa “Tu ajudes”  de Catalunya Caixa .
Recordem que enguany el projecte presentat  pels músics planers  venia  impulsat  per la necessitat de col•laborar amb col•lectius com  el de la gent gran o amb possibles discapacitats que es troben en centres residencials o hospitalaris. L’ objectiu era fer un parell de concerts  gratuïts per als  residents  de l’ Hospital de Jesús i de   l’ Onada  per poder  apropar-los els món de les emocions  tramés des de l’ interpretació de  la música de banda  en directe .
Paco Casadó,president de l ‘entitat ens confirmava que,un cop el seu projecte ha estat admès i subvencionat amb 2.500 euros ,el 23 de Juny,revetlla de Sant Juan oferiran el primer del concerts pactats , a la gent gran resident a l’Onada. Al mateix temps la residència oferirà una jornada de portes obertes Casadó afegia que pot ser es tindrien que  fer més activitats d ‘aquest tipus en centres com aquets per portar un poc de companyia  i entreteniment als majors residents
El segons d ‘aquets concerts solidaris es farà l’ Hospital de Jesús,tot i que segons Casado, encara no tenen concretada la data.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada