L’obra: “Membrana afectiva” s’ emporta es II Premi Biennal de Cerámica Vila de la Galera

*En la categoria de Terrissa,els 2.000 € del premi és van repartir entre els sis finalistes

Aquest concurs és de caràcter biennal i, tot i que a la primera edició només es va convocar en la modalitat Ceràmica Artística, aquest segona edició, tenint en compte la important tradició terrissera del poble de la Galera (des del 1700), s’ha convocat en les dues modalitats: Ceràmica (creativa, contemporània, abstracta, etc.) i Terrissa (obra tradicional i popular).
La dotació del II Premi ha estat possible gràcies al patrocini, com en la primera edició, de l’empresa amb seu social a la Galera DACAME, SL, i gràcies també a altres organismes i entitats que hi han col•laborat.

El Jurat va seleccionar 20 obres entre ceràmica i terrissa d’un conjunt de 31 d’artistes i artesans d’arreu que van presentar les seves peces. També d’alguns països estrangers.
En la modalitat de ceràmica,el jurat va decidir, per unanimitat ,atorgar el 1r Premi en la convocatòria 2010  del Patrocinador DACAME S.L,  dotat amb 2.000 euros a Rafaela Pareja Ribera, de Vinalesa (València), per l’obra “Membrana afectiva”

El jurat va decidir també atorgar dues mencions d’honor a Cécile Ribas Galumbo, de Barcelona, per l’obra “Tija”  i a Isabel Jaques Garcia, de la Sénia, per l’obra “Llibertat”

De la mateixa manera, davant la gran qualitat de totes les peces presentades a la categoria TERRISSA, així com pel saber fer de tots aquests artesans, ja que són continuadors d’un ofici ancestral, el Jurat va acordar,també per unanimitat , repartir el premi d’aquesta modalitat, dotat amb 2.000 euros, per mitjà d’accèssits entre  els 6  participants.

L’exposició d’aquest conjunt de peces premiades, i també de la resta que van estar seleccionades, romandrà oberta a la Sala d’Exposicions temporals de Terracota (carrer Sant Llorenç, 36, la Galera) fins al 30 de juny, amb el següent horari: de dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 hores.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada