ERC demana seguretat en els accessos al Ceip Jaume Balmes.

*El portaveu republicà reclama que es tornen  a posar les senyals de prohibit circular en els horaris d’ entrada i sortida del centre.
*Reclama també més participació en el debat municipal

En el torn de precs i preguntes a la darrera sessió plenària de l ‘ajuntament de Santa Bàrbara ,el portaveu d’ ERC va tornar a reivindicar davant l ‘equip de govern planer ,millores en la seguretat  dels accessos al Ceip Jaume Balmes.
Marc March considera que , molt especialment el carrer Genar Bartroli , lateral a l ‘entrada principal del centre i per on i accedeixen els alumnes de educació infantil i els pares i mares que els acompanyen, tindria que estar tallat a la circulació,al menys el temps d ‘entrada i sortida dels alumnes al centre . El regidor republicà creu que l ‘aglomeració d’infants i familiars a aquelles hores  i el pas de vehicle,s crea una situació de perill per a tots i que , havent-hi com i ha itineraris alternatius ,  amb aquesta mesura es podria evitar algun ensurt  .


Marc recordava que al ‘anterior legislatura això ja es feia ,per això ara feia el prec a la corporació per a que es tornin a posar les senyals de prohibit circular en els horaris d ‘entrada i sortida de l ‘alumnat.

El portaveu d’ ERC i en referència als temes tractats al ple,destacava el  vot afirmatiu del seu grup a la liquidació dels comptes 2009  presentada pel govern municipal ,justificant-lo perquè creu que està en la línia de contenció pressupostària que defensa també esquerra.
Marc volia puntualitzar finalment que, tot i els seu vot a favor en el punt on s’ aprovava la contractació d’ orquestres per a les properes Festes Majors, un cop més notava a faltar la sensibilitat de CiU al no deixar-los participar u opina en la selecció de les mateixes.